Kruunuaita Oulu - Puuaidat, portit ja asennuspalvelu 5 vuoden takuulla

piha-aita-oulussa.jpg

Talon tyyliin sopivat aita ja portti muodostavat edustavan kokonaisuuden, joka samalla pitää lapset ja lemmikit piha-alueen turvassa.

Toimitamme ja asennamme kotimaiset Kruunuaidan puuaidat ja portit. Valittavanasi on monia kauniita aitamalleja. Komeuden kruunaa tietenkin puuportti. Kotoinen tai vaikuttava - miten vain haluat!

Kruunuaita on tehty kotimaisesta puusta. Kotimaisen puun käyttäminen on luonnollinen valinta, sillä se tuotetaan lähellä. Näin kuljetuksen päästöt ja kustannukset pysyvät kohtuullisina. Kotimainen aita tuo työpaikkoja Suomeen.

Kutsu meidät ilmaiselle tarjouskäynnille, niin suunnitellaan laajasta valikoimasta teille sopiva kokonaisuus. Teemme tarjouskäyntejä Oulun alueella. Soita 0207 410 980. Tai jätä yhteystietosi alareunassa olevalle lomakkeelle niin me soitellaan sinulle!

Voit laskea aidan hinnan myös laskurilla osoitteessa http://www.kruunuaita.fi/hintalaskuri,

Millainen projekti uuden aidan asentaminen asukkaalle on?

Aidan pystytys etenee noin 30 metriä päivässä. Normaalikokoisen tontin aidan asennus kestää siis 1-2 päivää. Mikäli teillä on vanha aita, joka tulee purkaa uuden aidan tieltä, voimme tehdä tarjouksen myös vanhan aidan purkamisesta ja pois toimittamisesta.

Uuden aidan asentaminen päättyy aina loppukatselmukseen, jossa varmistamme tyytyväisyytesi. Kun lähdemme työmaalta voit luottaa siihen, että jokainen laudanpätkä on matkassa eikä mitään siivottavaa ole. Sinun hommaksesi jää vain iltakahvien juominen terassilla ja uuden aidan ihailu.

Aita ja portti ohjaavat kulkua ja antavat yksityisyyttä taloyhtiöissä


Taloyhtiöissä asuntojen väli- ja ympärysaidat lisäävät viihtyvyyttä ja antavat yksityisyyttä. Käyntiportit ja aidat ohjaavat tontilla kulkemisen halutuille reiteille. Asennamme aidat ja portit yhtiönne tarpeiden mukaan. Soita 0207 410 980 ja kysy lisää!

Voit jättää myös yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella, niin soitellaan sinulle takaisin.

Linkki valmistajan sivuille: http://www.kruunuaita.fi/


Soita 0207 410 980 / Hannu Säävälä ja kysy lisää!

Voit jättää myös yhteystietosi tähän, niin me soitellaan sinulle!