Kodin remontit Oulun alueella

Nilax Oy toteuttaa kodin remontit Oulun alueen kotitalouksiin vuosien kokemuksella. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua ja takaamme erinomaisen työnjäljen sekä toimivat ratkaisut – asiakkaan toiveita ja tarpeita kunnioittaen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous suunnittelemallesi pienremontille!

Yhteydenotto

Korjausrakentamisen ammattilaiset apunasi

Onko kotisi pientä pintaremonttia vailla? Hyvin suunniteltuna ja asiantuntevasti toteutettuna pieneltäkin tuntuva huoneistoremontti voi vaikuttaa merkittävästi kodin asuinmukavuuteen ja viihtyisyyteen. Jo esimerkiksi seinien maalaamisella, uudelleen listoittamisella, lattioiden hiomisella ja muilla pintatöillä saadaan paljon aikaan. 

Muutoksen tarve voi olla myös toiminnallinen. Kotona liikkumista voi olla tarpeen helpottaa, tai tehdä kodista kokonaan esteetön. Koti saadaan vastaamaan tarpeita kohtuullisella päivityksellä, kun suunnittelun lähtökohtana ovat asukkaan tarpeet.

Nilax Oy tarjoaa kattavat palvelut kotisi kunnostukseen ja saneeraamiseen – olemme korjausrakentamisen kokeneita ammattilaisia.

Palveluihimme kuuluvat:

  • Pintaremontit ja sisustusremontit
  • Huoneistosaneeraukset
  • Vuokra-asuntojen kunnostukset.

Pintaremontilla asunnon arvo kohdalleen

Oletko muuttamassa? Kaipaako myyntiin tai vuokralle menevä asuntosi kunnostamista? Pienremontti asukkaiden vaihtuessa on kannattava toimi, sillä jo pienillä muutoksilla ja ehostuksilla saat nostettua asuntosi arvoa vaivattomasti. Siisti ja kaunis asunto myös liikkuu asuntomarkkinoilla tehokkaammin.

Nilax Oy toteuttaa myynti- ja vuokra-asuntojen kunnostukset kilpailukykyiseen hintaan. Soita ja pyydä tarjous kohteestasi!

Kodin remontti tarpeitasi kunnioittaen – ota yhteyttä!

Me Nilax Oy:llä uskomme asiakaslähtöiseen tekemiseen. Olipa kyseessä pieni pintaremontti tai suurempi saneeraustyö, onnistunut muutos alkaa yhteisellä suunnittelulla asiakkaan kanssa.

Kun suunnittelet kodin remonttia Oulun alueella, kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille! Saat meihin yhteyden soittamalla, laittamalla sähköpostia tai sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Yhteystiedot

Yhteydenottolomake

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

* Pakolliset kentät

Sähköpostitse
Tekstiviestitse