Piha-aidat, portit ja asennuspalvelu Oulun seudulla

Korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike Nilax Oy toimii kotimaisia puuaitoja ja portteja valmistavan Kruunuaidan jälleenmyyjänä sekä asentajana Oulun seudulla. Tilaa kauttamme perinteinen puuaita portteineen kotisi kruunuksi.Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Piha-aita kruunaa kauniin kodin

Talon tyyliin sopivat aita ja portti muodostavat edustavan kokonaisuuden joka samalla pitää lapset ja lemmikit piha-alueen turvassa.

Kaipaisiko kotisi pihapiiri perinteistä puuaitaa tonttia rajaamaan? Nilax Oy toimittaa ja asentaa Kruunuaidan kotimaiset piha-aidat ja portit Oulun alueella. Valittavanasi on lukuisia kauniita aitamalleja ja koko komeuden kruunaa tietenkin puuportti. Myönnämme kaikille asentamillemme aidoille sekä porteille viiden vuoden takuun.

Kruunuaita on valmistettu kestävästä kotimaisesta puusta. Kotimaisen puun käyttäminen on luonnollinen valinta, sillä lähellä tuotettu puu on paitsi laadukasta, myös ekologinen valinta. Luonnon lisäksi kotimaisuus säästää myös kuljetuksen kustannuksia. Lue lisää ja tutustu laajaan valikoimaan Kruunuaidan verkkosivuilla! Sivuilta löytyvällä laskurilla pääset myös laskemaan piha-aitasi mahdolliset kustannukset.

Millainen projekti uuden aidan asentaminen on asukkaalle?

Aidan pystytys etenee noin 30 metriä päivässä. Normaalikokoisen tontin aidan asennus kestää keskimäärin 1–2 päivää. Tarpeen mukaan voimme tehdä tarjouksen myös vanhan aidan purkamisesta ja pois toimittamisesta uuden aidan tieltä.

Uuden aidan asentaminen päättyy aina loppukatselmukseen, jossa varmistamme että lopputulos on suunnitelman ja toiveiden mukainen. Hoidamme jokaisen aidan asennuksen alusta loppuun, suunnittelusta jälkien siivoamiseen saakka. Sinun hommaksesi jää vain iltakahvin juominen terassilla ja uuden aidan ihailu – vaivatonta!

Piha-aidat kotitalouksille ja taloyhtiöille – ota yhteyttä!

Palvelemme aidan asennuksissa sekä kotitalouksia että taloyhtiöitä. Taloyhtiöissä asuntojen väli- ja ympärysaidat lisäävät viihtyvyyttä ja antavat yksityisyyttä. Käyntiportit ja aidat ohjaavat tontilla kulkemisen halutuille reiteille. Asennamme aidat ja portit yhtiönne tarpeiden mukaan.

Kutsu meidät ilmaiselle tarjouskäynnille, niin suunnittelemme laajasta valikoimastamme pihallenne sopivan kokonaisuuden. Teemme tarjouskäyntejä Oulun alueella. Meidät tavoittaa kätevästi puhelimitse, sähköpostilla tai sivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Yhteystiedot

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse