Kuistit, terassit ja patiot Oulun alueella

Nilax Oy toteuttaa kauniit ja yksilölliset kuistit sekä patiot Oulun alueen koteihin vankalla ammattitaidolla. Tarjoamme myös kattavat korjausrakentamisen palvelut ja asennamme käytännölliset sekä kauniit piha-aidat portteineen tonttisi suojaksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Sisätilan laajennusta viihtyisällä terassilla

Edustava ja toimiva terassi on osa viihtyisää kotia. Sen lisäksi, että terassi on mukava paikka yhteiseen vapaa-ajan viettoon perheen ja ystävien kanssa vaikkapa grillailun merkeissä, se tuo kotiin myös käytännöllistä tilanlisäystä. Terassi tarjoaa siistin alustan kaikenlaiselle ulko- ja sisätilan väliselle toiminnalle. Esimerkiksi tekstiilien tuulettamiset ja lumisten tai kuraisten vaatteiden puhdistamiset sujuvat terassilla mukavammin kuin pihalla.

Hyvin suunniteltu kuisti on käytännöllinen ja kaunis

Käyttötarkoituksessaan erinomaisesti toimiva terassi on aina täsmällisen suunnittelun tulosta. Ennen kuin aletaan varsinaisiin rakennuspuuhiin, on hyvä pysähtyä miettimään, mitä terassilta oikeastaan kaipaa ja haluaa. Millaista käyttöä terassilla tulee olemaan, entä mihin terassi tulisi sijoittaa? Avullamme löydät vastaukset näihin kysymyksiin ja näin saadaan aikaiseksi kodin yksilöllisiä tarpeita vastaava kokonaisuus.

Ulkonäön suhteen terassin kaide on näkyvin elementti, joka tarjoaa samalla näkösuojan terassille. Kaiteen suunnitteluun onkin hyvä käyttää aikaa, jotta lopputulos miellyttää silmää vielä vuosienkin kuluttua.


Me Nilax Oy:llä olemme työvuosiemme aikana suunnitelleet ja toteuttaneet lukuisia yksilöllisiä pihan ja talon kokonaisuuteen sopivia terasseja kaiteineen, laadukkain lopputuloksin.

Tutustu toteuttamiimme terasseihin kuvagalleriassa

Ota yhteyttä kuistiasiantuntijoihin!

Kun suunnittelet kotiisi uutta kuistia, ota yhteyttä Nilax Oy:hyn. Toteutamme erilaiset kuistit ja terassit sekä patiot alusta loppuun saakka toiveidesi mukaisesti.

Sovi ilmainen arviokäynti, niin sovimme yhdessä kuinka uudesta terassista muodostuu mukava ja näyttävä laajennus juuri teidän kotiinne! Teemme arviokäyntejä Oulun alueella.

Yhteystiedot

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse