Kodin remontit

  • Ovatko pesuhuoneen tai wc:n silikoonisaumat menettäneet hohtonsa? Silikoonisaumat kannattaisi uusia noin 10 vuoden välein.
  • Ovatko  koirat, kissat tai lapsukaiset tehneet jälkiä asuntoon? Uusimme listat, kynnykset, overkarmit ja muut.
  • Ovatko ulkokuistin, terassin tai pation laudoitukset rispaantuneet? Fiksaamme vanhat tai teemme tarvittaessa kokonaan uuden asiakkaan toiveiden mukaan.

Teimme asiakkaalle Oulun Patelassa uuden terassin vanhaan runkoon

Remontoimme ja saneeraamme Oulun alueella yksityisille sekä yrityksille. Teemme mm. kylpyhuone- ja saunaremontit, ulkoverhoukset ja sisustusremontit. Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva ratkaisu!

Asiakkaan palaute:
"Hermot menevät, jos teet itse. Jos teetät remonttifirmalla, menevät hermojen lisäksi rahatkin.?
Tuttavien kannustavista kommenteista huolimatta remontti oli tehtävä, ja vieläpä aika iso sellainen. Keittiö oli tullut tiensä päähän eikä kodin kunnossa ollut muutenkaan hurraamista.
Samoista kannustuspuheenvuoroista huolimatta homma tuli hoidettua juuri tuolla kauhukaavalla: osin itse ja osin tilattuna työnä. Miten kävi? Ei tullut hermoromahdusta eikä konkurssia ? Tuli koti, jossa viihtyy. Iso merkitys projektin onnistumiseen oli tuttavan suositusten kautta löytynyt remonttifirma, Nilax Oy.
Mainosmies voisi muotoilla, että Nilax tekee remontin asiakkaan toiveita ja mielipiteitä kunnioittaen, kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla. Saman asian voi sanoa niinkin, että Nilaxin miehet remppasivat kotimme aivan kuin olisivat omaansa laitelleet ? ja kun itselle tekee, laadusta ei tingitä. "
Juha Portaankorva, Oulu