Kodin remontit

Remppa vai muutto?

Elämäntilanteet muuttuvat. Niita juhlistetaan usein läheisten kesken omassa kotona ja silloin tulee mieleen kodin ilmeen päivittäminen. Sehän onnistuu kyllä, kun yhdessä ensin katsotaan millaisin muutoksin saadaan teille toivottu lopputulos. Pienikin remontti riittää, kun idea on osuva. Vaikkapa maalaus ja listoittaminen tämän ajan malliin uudistaa kotisi ilmeen.


Muutoksen tarve voi olla myös toiminnallinen. Kotona liikkumista voi olla tarpeen helpottaa, tai tehdä kodista kokonaan esteetön. Koti saadaan vastaamaan muuttuneita tarpeita aivan kohtuullisella päivityksellä, kun suunnittelun lähtökohtana ovat asukkaan tarpeet.


Onnistuneen muutoksen tekeminen alkaa siitä, että katsellaan tilannetta yhdessä. Jutellaan siitä, millaisilla muutoksilla asuminen helpottuu, ja miltä uudistuneen kodin pitäisi näyttää. Siitä se lähtee!


P.S. Silloin kun muutetaan, asunnon maalaus ja kunnostus myyntikuntoon käy meiltä nopeasti. Pienremontti vuokralaisen vaihtuessa on myös kannattava toimi. Siististä asunnosta saa paremman hinnan - myös vuokratessa.


Kutsu meidät ilmaiselle tarjouskäynnille. Teemme tarjouskäyntejä Oulun alueella. Soita 0207 410 980 tai jätä yhteystietosi lomakkeelle, niin otetaan sinuun päin yhteyttä. Ollaan kuulolla!

Asiakkaan palaute:
"Hermot menevät, jos teet itse. Jos teetät remonttifirmalla, menevät hermojen lisäksi rahatkin.?
Tuttavien kannustavista kommenteista huolimatta remontti oli tehtävä, ja vieläpä aika iso sellainen. Keittiö oli tullut tiensä päähän eikä kodin kunnossa ollut muutenkaan hurraamista.
Samoista kannustuspuheenvuoroista huolimatta homma tuli hoidettua juuri tuolla kauhukaavalla: osin itse ja osin tilattuna työnä. Miten kävi? Ei tullut hermoromahdusta eikä konkurssia ? Tuli koti, jossa viihtyy. Iso merkitys projektin onnistumiseen oli tuttavan suositusten kautta löytynyt remonttifirma, Nilax Oy.
Mainosmies voisi muotoilla, että Nilax tekee remontin asiakkaan toiveita ja mielipiteitä kunnioittaen, kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla. Saman asian voi sanoa niinkin, että Nilaxin miehet remppasivat kotimme aivan kuin olisivat omaansa laitelleet ? ja kun itselle tekee, laadusta ei tingitä. "
Juha Portaankorva, Oulu