Uusi ilme pintaremontilla – remonttipalvelut Oulun seudulla

Nilax Oy tarjoaa monipuoliset remonttipalvelut kotitalouksille ja taloyhtiöille. Hoidamme pintaremonttityöt – kuten maalaukset, väliovien vaihdot, silikonien uusinnat ja listoitukset – pitkällä kokemuksella Oulun seudulla.

Me teemme remontoinnista helppoa. Kerro meille, minkälaisia uudistuksia kotisi vaatii, niin me toteutamme työn alusta loppuun. Suunnittelemme remontin, hankimme materiaalit ja toteutamme itse remontin täsmällisesti sopimuksen mukaan. Meille on tärkeää, että lopputulos on asiakkaan toiveiden mukainen. Olemme erikoistuneet etenkin pieniin ja lyhytkestoisiin projekteihin. Tulemme mielellämme  arviokäynnille remonttikohteeseesi.

Pintaremontilla asunnon arvo ja asumismukavuus kohdilleen

Oletko muuttamassa? Kaipaako myyntiin tai vuokralle menevä asuntosi kunnostamista? Pienremontti on kannattava valinta oman asumismukavuuden parantamiseksi sekä silloin, kun asukkaat vaihtuvat asunnossa.

Usein elämä jättää jälkiä asuntoon, mutta esimerkiksi lasten ja eläinten jättämät merkit voi korjata nopeasti ammattilaisen avulla. Jo pienillä muutoksilla voit nostaa asuntosi arvoa selvästi. Siisti ja kaunis asunto myös liikkuu asuntomarkkinoilla tehokkaammin.

Nilax Oy toteuttaa myynti- ja vuokra-asuntojen pintaremontit kilpailukykyiseen hintaan. Me myös hankimme remontointiin tarvittavat tarvikkeet ja materiaalit, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Verkostostamme löytyvät tarvittaessa myös tekijät sähkö- ja LVI-palveluille.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Pienet korjaustyöt

  • Pintojen ehostukset, esimerkiksi maalaukset

  • Listojen vaihdot

  • Väliovien vaihdot

  • Märkätilojen silikonien uusinnat.

Pintaremontin yhteydessä myös terassi kuntoon

Me Nilax Oy:llä uskomme asiakaslähtöiseen tekemiseen. Olipa kyseessä pieni pintaremontti tai laajempi uudistus myös pihapiirissä, onnistunut muutos alkaa yhteisellä suunnittelulla asiakkaan kanssa.

Olemme asiantuntijoita pintaremonteissa, aitojen asennuksissa sekä terassien, kuistien ja patioiden remontoinnissa ja rakentamisessa. Jos haluat pintaremontin yhteydessä antaa uuden silauksen ja raikkaamman ilmeen myös kuistillesi tai terassillesi, myös se onnistuu meiltä ilman muuta. Kerro tarpeistasi – me hoidamme työn toiveidesi mukaan.

 

Lue lisää terassitöistä